Lots of Stuff

RETOURNEREN

Is een item toch niet helemaal naar wens? Of wil je het retourneren om een andere reden? Natuurlijk is dat geen probleem! Je hebt vanaf de ontvangstdatum 14 dagen de tijd om je bestelde item(s) met uitzondering van SALE items (op eigen kosten) te retourneren. Het is ook mogelijk om je bestelling te retourneren in Duiven.  

  • Je kunt hieronder ons retourformulier downloaden. Deze dien je volledig ingevuld met je retourzending mee te sturen (alleen het retourformulier is genoeg).
  • Na het gereed maken van jouw retourzending kun je deze met een zelfgekozen leverancier terug sturen naar onderstaand adres:

Lots of Stuff
Schapenweide 250
6921 SP Duiven

  • Na ontvangst van de geretourneerde items beoordelen wij of het voldoet aan de retourvoorwaarden (tip: lees ze hieronder even door). Vervolgens wordt het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terugbetaald, mits de items in goede orde zijn ontvangen.

Retourvoorwaarden

Wij kunnen je retourzending helaas niet accepteren als het niet aan onderstaande retourvoorwaarden doet:

  • De retourkosten evenals het risico van de zending zijn voor de klant. Eigen risico houdt in dat Lots of Stuff niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Mochten wij een artikel beschadigd ontvangen, dan zullen we de waarde van de terugbetaling moeten verlagen, afhankelijk van de schade. We raden daarom aan om het artikel zorgvuldig te verpakken.
  • Je retourzending dient binnen 14 dagen na ontvangst bij ons retour te zijn ontvangen.
  • Als het item dat je terugstuurt vlekken bevat, wordt het niet retour genomen.
  • De retourzending dient in de originele verpakking teruggestuurd te worden
  • Evenals niet-identificeerbare retourzendingen, deze worden ook teruggestuurd naar de zender.
  • Het is erg belangrijk dat de labels aan het item bevestigd te zijn. Ook mag het item niet gedragen, gewassen of beschadigd zijn.

 

Mocht je nog vragen hebben met betrekking tot het retourneren, neem dan gerust contact met ons op!

E-mail
Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar info@lotsofstuff.nl 

Instagram
Voor vragen kun je ook altijd een DM sturen via Instagram

Facebook
En natuurlijk zijn we ook op Facebook bereikbaar!