Lots of Stuff

Over mij

WIE BEN IK?

 Mijn naam is Lotte Janssen, eigenaresse van Lots of Stuff. Sinds maart 2021 ben ik van start gegaan met deze webshop waar je onder andere de leukste kleding en woonartikelen kunt vinden. Het doel van de webshop is om het aanbod steeds meer uit te breiden om zo voor iedereen wat leuks te kunnen aanbieden. Ik hoop jullie elke keer te enthousiasmeren met nieuwe items. Alle pakketjes worden zorgvuldig ingepakt, zodat het echt een cadeautje voor jou is!

Naast dat ik nu mijn eigen webshop heb, ben ik ook fulltime student Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn derde jaar en volg ik de minor Retail en Winkelmanagement. Lees hier mijn blogs over het ontstaan en het begin van Lots of Stuff!

Volg Lots of Stuff op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste items en acties. Voor vragen en/of opmerkingen kun je het contactformulier raadplegen. Natuurlijk mag je mij ook een persoonlijk berichtje sturen via een van de social media kanalen.

Veel shop plezier!
Liefs Lotte