Lots of Stuff

Het ontstaan van Lots of Stuff

Hey! Leuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. In deze blog ga ik je meer vertellen over het ontstaan van Lots of Stuff. Wil je weten hoe mijn bedrijfsnaam en logo is ontstaan? Lees dan gauw verder!

Trotse eigenaresse van Lots of Stuff

Mijn naam is Lotte en ik ben trotse eigenaresse van Lots of Stuff. Sinds maart staat de webshop live en verkoop ik met veel plezier kleding, accessoires en woonartikelen. Naast dat ik nu mijn eigen bedrijf heb, ben ik ook fulltime student Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn derde leerjaar. Tijdens het zoeken naar een minor viel mijn oog op de minor Retail en Winkelmanagement. Bij het lezen van de omschrijving werd ik meteen enthousiast. Er stond namelijk dat je tijdens deze minor een eigen webshop zou gaan bouwen en daarbij een eigen bedrijf opstart. Ik ben enorm blij dat ik voor deze minor heb gekozen en deze grote stap heb gezet.

Ontstaan van Lots of Stuff

Over Lots of Stuff

Lots of Stuff betekent letterlijk veel spullen. Ik hou van kleding, accessoires en interieur. Het doel is om het aanbod hiervan steeds meer uit te breiden zodat iedereen kan slagen bij Lots of Stuff. Ik hoop anderen te enthousiasmeren door telkens nieuwe items toe te voegen aan de webshop. De klant staat bij Lots of Stuff centraal. Tips zijn meer dan welkom en ik luister naar alle wensen. De bestellingen worden zorgvuldig ingepakt, zodat het voor de klant een cadeautje is om uit te pakken. Ik ben pas tevreden wanneer de klant erg blij is met de kleding, accessoires of woonartikelen.

De bedrijfsnaam en het logo

Ik wilde een bedrijfsnaam bedenken waarbij ik me niet zou beperken tot één categorie, omdat ik veel verschillende dingen wil gaan verkopen. Daarom moest de bedrijfsnaam veelzijdig zijn. Ook vond ik het leuk om een deel van mijn naam te verwerken in de bedrijfsnaam. Zo kwam ik, een paar dagen en brainstormsessies later, op de naam Lots of Stuff.

De volgende stap was het bepalen van de huisstijl en het creëren van een logo. Hierbij heeft Lynn van Perfectly Designed mij geholpen. In Pinterest heb ik een moodboard gemaakt met mijn favoriete kleuren en lettertypes, waarvan Lynn uiteindelijk een moodboard heeft gemaakt. Aan de hand daarvan heb ik mijn voorkeuren opgegeven en toen is ze aan de slag gegaan met het ontwerpen van mijn logo. Bij het zien van het resultaat was ik meteen enthousiast. Ik ben ontzettend blij met mijn logo en de huisstijl. Enorm bedankt Lynn! Op onderstaande afbeeldingen zie je het moodboard en het logo. Wat vinden jullie van het resultaat?

(De tekst gaat onder de afbeeldingen verder).

Volg je ons al op Instagram, Facebook en/of Tiktok? Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste items en leuke acties!

Ik ben erg benieuwd wat je van deze blog vindt! Laat het hieronder weten! Binnenkort lees je in een nieuwe blog meer over de minor en wat er allemaal op mij af kwam in de beginfase.

With lots of love,
Lotte

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.